U12B NBK JUVE MILOVICE KVALIFIKACE NF

NBK JUVENTA MILOVICE

  1. – 2. 12. 2018

NBK JUVENTA MILOVICE – BASKET PODĚBRADY  47 : 58

BASKET PODĚBRADY – NBK JUVENTA MILOVICE  96 : 28

O víkendu jsme sehráli první kvalifikační mače (systém jednou doma jednou venku) o postup na celostátní národní finále U 12.

Prvním sokem nám byli borci z Milovic (NBK JUVE Milovice), kteří od minulého roku udělali velký výkonostNí skok a ještě doplnili své řady o nadějné a talentované hráče…Nicméně papírovými favority jsme byli my!

1.12. 2018

Předpoklady jsme začali plnit poměrně záhy, brzy jsme se dostali do dvouciferného vedení a udržovali si pohodový náskok. Ještě v půli nic nenasvědčovalo tomu, že se budeme strachovat o výsledek… zhruba ve ¾ však nastal totální kolaps v našem týmu, kdy jsme nedávali ani ty nejvyloženější šance, dělali jsme začátečnické chyby a zdálo se, že náš koš, snad i někdo začaroval. Naše hra se zkrátka úplně rozpadla.  Naštěstí jsme se zmátořili, a přestože se soupeř dotáhl na 6 bodů, více jsme mu nepovolili. Po závěrečném hvizdu jsme si však všichni z trenérské enklávy, a předpokládám i z početného tábora našich fanoušků, hluboce oddychli…

 

2.12.2018

Jako noc a den, a to v tom pozitivním slova smyslu. Od počátku jsem na soupeře doslova „vlítli“ a nedali mu vůbec žádnou šanci (výsledek  hovoří za vše). Skvěle jsme bránili, hráli rychle dopředu a soupeř prostě nestíhal, tomu pak odpovídalo skóre, které se na naši straně neustále navyšovalo a zastavilo se pod samou (magickou) hranicí 100 bodů. Soupeři jsme pak sami povolili vstřelit pouze 28 bodů, což považuji za skvělou vizitku naší obrany. Jen tak dál borci!

Všem, kteří hráli během víkendu, děkuji za předvedený výkon, hráli jsme skvěle jako tým, nicméně rád bych pochválil jednoho jedince, Michala (on ví), který hrál naprosto famózně a předvedl, dle mého soudu,  nejlepší výkon své dosavadní kariéry!