Žáci U11 – Nymburk, Milovice

6.1.2018

BASKET PODĚBRADY : NBK JUVENTA MILOVICE 105:3
BASKET PODĚBRADY : NBK JUVENTA MILOVICE 72:10

V novém roce nás vzhledem k první části čekal nejslabší soupeř. Tým z Milovic byl ideální soupeř na rozehrání po delším odpočinku. Začátek prvního utkání byl ve znamení neproměněných střel a nájezdů na koš. Soupeř za půl roku udělal velký pokrok, ale vzdorovat dokázal pouze první čtvrtinu, skóre 12:0.

Od druhé čtvrtiny jsme hráli mnohem lépe a postupně jsme navyšovali skóre na konečných 105:3.

Druhý zápas jsme odehráli v poklidném tempu a vyhráli jsme 72:10. Děkujeme hráčům za předvedený výkon a fanouškům za jejich hlasitou podporu.


9.12.2017

BASKET PODĚBRADY : BA NYMBURK 35:28
BASKET PODĚBRADY : BA NYMBURK 25:32

Čekal nás poslední dvojzápas v tomto roce. Přivítali jsme na domácí palubovce hráče BK Nymburk. Věděli jsme, že Nymburk není vůbec snadný soupeř. První zápas do tabulky A1 začal urputným bojem kde se nám nedařilo proměňovat jednoduché nájezdy na koš. První čtvrtinu jsme lépe bránili než útočili a také díky tomu na jejím konci byl stav 6:5 v náš prospěch.

Druhá čtvrtina byla z dlouhodobého pohledu našeho týmu tou nejsilnější. Dařilo se nám proměňovat zahrané akce na body a v poločase jsme vedli 20:9.

Třetí čtvrtina nám vůbec nevyšla a tlak Nymburka byl veliký. Podařilo se nám udržet těsné vedení 29:27.

Poslední čtvrtina to byl obranný boj, kde se nám podařilo ubránit soupeře na 1 bod a zaslouženě jsme vyhráli 35:28.

Náš druhý zápas do tab.A2 nebyl vůbec povedený. Skóre sice až do poslední čtvrtiny hrálo pro nás, nicméně herní projev se od začátku utkání zhoršoval. Únava a především ne zrovna střelecký den našich hráčů a naopak zlepšený výkon nymburských skončil naší první porážkou v této soutěži. Jen škoda, že to bylo na domácím hřišti před našimi diváky. Měli bychom se z této porážky ponaučit a v novém roce být zase na vítězné vlně. 😉