U11 – Brandýs

25.11.2017
PDY : Brandýs nad Labem
Tak a je to tu! Přímý zápas neporažených o první místo v tabulce. Brandýs podle slov svého trenéra nepřijel s úplně kompletním týmem. My jsme byli připraveni v plné síle. Začátek utkání a celá první čtvrtina nám nevyšla. Nebyli jsme schopni ubránit hráče s číslem 22, který byl v podstatě jediným střelcem Brandýsa (za zápas 35 bodů!). Naši hráči, i přes nepříznivé skóre během první čtvrtiny, nic nezabalili. Prohráli jsme ji 24:9. Druhá čtvrtina naopak ukázala sílu týmu. Ta je v jeho vyrovnanosti, což Brandýs v sobotu neměl. Rozjeli jsme stíhací jízdu založenou na obraně a proměňování nájezdů a střel na koš. Druhou čtvrtinu jsme vyhráli 33:5 a v poločase jsme zaslouženě vedli 42:29. Třetí čtvrtinu sice opět vyhrál soupeř, ale skóre se mu otočit na svou stranu nepodařilo (49:47). Poslední čtvrtinu jsme si pohlídali a zápas jsme vyhráli 63:56.
Druhý zápas byl o poznání jednodušší. Po dohodě trenérů se první půlka hrála dle pravidel (poločas 25:17). Do třetí čtvrtiny nastoupili mladší hráči obou týmů. Prokázali jsme i zde svou sílu a vyhráli ji 23:2. I poslední čtvrtina byla v naší režii. Zápas jsme vyhráli 59:29.
Pochvala patří všem hráčům za bojovnost, kterou ukázali v prvním zápase. Dík také našim fanouškům za atmosféru, kterou v hale vytvořili.
Do Vánoc nás čeká doma derby s Nymburkem.