Šmoulinka – turnaj Poděbrady

Turnaj ŠC 5.11.2017 v Poděbradech


Náš první turnaj na domácí palubovce a hned pět týmů. Deset utkání v jednom dni. V plánu bylo každé utkání na 45 minut. Na konci dne jsme skončili pouze se skluzem 45 minut!
Ale zpátky ke hře. První utkání jsme začali s mixem Českého Brodu, které bylo v naší režii. Hráči hráli kolektivně a v poklidném tempu vyhráli 56:14. Druhé utkání bylo s holkami z Jičína. Tým Jičína měl ve svých řadách velice kvalitní hráčky, hlavně T. Tegelovou, která v prvním utkání s Kralupami nastřílela 28bodů! Utkání bylo vyrovnanější, ale také jsme slavili vítězství 57:25.
Nejsnažší bylo třetí utkání s holkami z Kralup. V pohodovém tempu jsme vyhráli 45:6.
Po našem utkání následovalo osmé utkání dne – Jičín x Sadská, které ukázalo, o co se bude hrát v posledních dvou utkáních. Jičín s bilancí dvou výher a dvou proher nakonec skončil na třetím místě.
V devátém utkání Český Brod porazil Kralupy a umístil se čtvrtý.
Poslední desáté utkání jsme nastoupili proti neporaženému týmu Sadské. Po dohodě trenérů obou týmů bylo upraveno střídání hráčů. Starší pětka a dvě mladší tak nastupovali proti sobě. Nezačali jsme vůbec špatně a první čtvrtinu i poločas jsme vedli (8:3 a 12:9). Třetí čtvrtina nám nevyšla střelecky (+2) a bohužel ani v obraně (-11). Sadská se ujala vedení 20:14. Poslední čtvrtina byla vyrovnaná, ale na vítězství to již nestačilo. Finále jsme prohráli 28:22.
Naši hráči strávili celý den – od 7:30 do 16:15 v hale a měli mezi zápasy jako jediný tým vždy dva zápasy pauzu. Velký dík tedy patří jak hráčům, tak i našim fanouškům. Rád bych také poděkoval všem co se na turnaji podíleli – rozhodčím, zapisovatelům u stolku, obsluze v kiosku a samozřejmě i trenérům. Také děkujeme Marcele N. a Petře F. za sladké dobroty do kiosku 🙂