Žákyně U15 – Trutnov a Hradec + videoanketa

BASKET PODĚBRADY – TJ Lokomotiva Trutnov  61 : 40 (10:11, 33:22, 47:32)
K vítězství nad tímto soupeřem na turnaji v Liberci jsme přidali další i v mistrovském zápase. K němu nám dopomohla šňůra 15 bodů na začátku druhé čtvrtiny. Holky srdnatě bojovaly a výsledkem bylo naše 21 bodové vítězství. Kaňkou na celém zápase bylo chybné odpískání diskvalifikující chyby Andreje Karáskové v závěru zápasu.
Body: Seifrtová 17, Bartošová 13, Karásková 12, Bucháčková 7, Klokočníková 4, Špeldová 3, Zítová a Jeřábková 2, Bártová 1

BASKET PODĚBRADY – Sokol NILFISK Hradec Králové 51 : 37 (9:8, 26:15, 46:23)

S tímto soupeřem jsme dosud měli bilanci 0:5. Hlavně v prvních společných zápasech jsme od hradeckých hráček dostávali lekce z rychlého a agresivního basketbalu. Pokud jsme chtěli poprvé uspět, museli jsme se soupeři svým nasazením co nejvíce přiblížit a snažit se maximálně využít výhodu domácího prostředí. A to se nám dokonale povedlo! Rozehrávačky a křídla dokázaly držet krok se soupeřem a u podkošových hráček jsme využili naší výškové převahy. Od začátku zápasu jsme navyšovali  vedení až na rozdíl 23 bodů na konci třetí čtvrtiny a zápas potom dovedli do vítězného konce.
Body: Bartošová 21, Bártová 7, Seifrtová 5, Bucháčková, Klokočníková a Šťastná po 4, Soukupová, Špeldová a Zítová po 2

Děkujeme rodičům i ostatním fanouškům za jejich povzbuzování v obou zápasech.
Za 14 dní hrajeme první odvetné zápasy doma proti Varnsdorfu a Liberci.


Podívejte se na krátké video s anketou na stránkách týmu: